Home » Even voorstellen

Even voorstellen


Ik ben Lianne, 32 jaar. Woonachtig in het mooie buitengebied Winterswijk. Zoals je op de site wel ziet, ben ik een echte dierenvriendin. Van huis uit ben ik met dieren opgegroeid. De passie voor paarden is doorgegeven in de familie, en mijn over-overgrootvader fokte ook met konijnen, dus ook het konijnenvirus zit in de familie.

Sinds 2011 ben ik gevallen voor het ras de rex hangoordwerg. Het begon met een rex drager, Honey. Maar hoe meer ik mij in dit ras ging verdiepen, des te meer werd ik dol op ze. Het bleef er natuurlijk niet bij 1. Op het moment heb ik de mogelijkheid om 12 konijnen te houden.

Helaas na 5 jaar met dit mooie ras te hebben gefokt, en veel tegenslagen in genetische afwijkingen bij dit ras ben ik met de Rex hangoordwergen gestopt.

De beslissing gemaakt om met het prachtige en super super lieve ras ; De Nederlandse hangoordwerg verder te gaan.

Ik fok hobbymatig met mijn konijnen om hun karaktertjes, niet om eraan te kunnen verdienen (het geld dat ik vraag voor de konijnen word weer gebruikt voor bv de entingen, voer, dierenarts, stro, hooi enz ). Ik vind het prachtig om te zien hoe ze van kleine blote dingen, die zo vreselijk kwetsbaar zijn, op te zien groeien naar echte konijntjes en ieder hun karaktertjes te ontdekken. Zo hoop ik ook de juiste konijnen, bij de juiste mensen te kunnen matchen.

Veel plezier met het rondkijken op mijn site en hopelijk laten jullie een reactie achter in mijn gastenboek.